Visites Guiades

El celler Mas del Botó ofereix visistes a les seves instal·lacions amb el tast de dos vins elaborats al celler i la degustació dels productes d'Alforja per un valor de 10€. També és possible combinar la visita al celler amb l'experiència del món de les abelles de Mel del Padrí per tan sols 25 €. La cooperartiva d'Alforja ofereix un dia de portes obertes coincidint amb La festa de l'oli nou a finals de Novembre.

Visites Guiades al celler Mas del Botó

Foodilicious

T'interessa el món del vi i vols passar una bona estona?

Per només 10 € per persona podràs gaudir de visita comentada al celler Mas del Botó. Podràs conèixer diferents aspectes relacionats en l'elaboració del vi, passarem per les diferents etapes del procés. Baixarem a les plantes inferiors i veurem com reposen les ampolles horitzontalment tot fent la segona fermentació. Coneixeràs la història de la vinya i d'una tradició ancestral.

La visita la durà a terme un dels seus propietaris, Josep M. Llauradó i Reverchon, enòleg, doctor en bioquímica, professor a la facultat d'enologia de la Universitat Rovira i Virgili. Inclou el tast de dos vins elaborats al celler i la degustació de productes locals.

L'Explotació vitivinícola Mas del Botó es situa a 600 m d'altitud on les vinyes s'esglaonen fins als 700 m a la part solana de la Vall del Cortiella. Petits bancals fets amb marges de pedra seca vencen els desnivells. Dos tipus de terra trobem a la mateixa finca, esquits (anomenada a la zona amb nom de llicorella) i granítica (sauló) que dóna al vi elaborat força personalitat. Els seus principals vins són: Mas del Botó i Ganagot. Fet a partir de les varietats: Garnatxa negra, Samsó i Cabernet sauvignon.

Preu: 10€ per persones

Tel. de Contacte: 630 982 747 - mail: pep@masdelboto.cat

Experiència directa amb les abelles

Foodilicious

Si ho prefereixen també és possible a més a més de fer la visita comentada per les instal·lacions del celler i les vinyes, assistir a una interesant xerrada sobre el món de les abelles. Posteriorment una vegada col·locats els vestits d'apicultor podràs tenir una experiència directa acompanyats per un apicultor de Mel del Padrí que t'ensenyarà com és el treball en l'apiari i els secrets de l'ús i maneig d'un rusc tot això a les mateixes instal·lacions del Celler Mas del Botó.

La visita comentada de les instal·lacions i les vinyes + experiència directa amb les abelles + tast de vi amb productes locals té un valor de 25 euros per persona.
(no inclou el transport fins les instal·lacions)

Preu: 25€ per persona

Tel. de Contacte: 630 982 747 - mail: pep@masdelboto.cat

Foodilicious

Festa de l'oli nou d'Alforja

La Festa de l'Oli Nou d'Alforja se celebra l'últim diumenge de novembre. Aquest dia les nostres instal·lacions obren les seves portes per a mostrar al públic el procés productiu, i donar a coneixer els mètodes fundamentals utilitzats per aconseguir aquest immillorable oli d'oliva verge. És un dia que a més a més podràs veure en els seus respectius estands a les quatre empreses que comformen "Productes d'Alforja".

Aquest dia junt a les nostres instal·lacions s'habilita una zona de foc amb brases per a poder torrar el pa i cuinar els embotits i la carn. També hi ha vi i postre.

Esmorzar popular i venda de productes

Tel. de Contacte: 977 81 60 55 - mail: caa@tinet.fut.es

Copyright © 2016, Productes d'Alforja / Design by assumptesdedisseny

Aquesta pàgina web no utilitza cookies Avis legal